enbastanOKUresimlereBAKvideoIZLEbanaULAS

14 Ara 2007

Huzursuz Ruhlar Barınağı

Gözlerimde kaçak var
Hayaller grevde
Allah'ın sevgili(siz) kuluyum
Ve ben şimdi huzursuz ruhlar barınağında (u)mutsuzum

Yüzümde hormonlu acılar
Kalbim 2.ellerde
İçli öfkelerle doluyum
Taksit taksit bölünür ruhum

1 Rapor Yaz:

DevilTears dedi ki...

Merhaba Öncelikli olarak sitemiz iletişim bölümünden almış olduğumuz şikayet e mailler bir açıklama yapmayı zorunlu kılmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Son zamanlarda bazı internet sitelerine sanki bizm sitemizden gelmiş gibi reklam içerikli yorumlar ve e mailler yollanmaktadır.. Ancak bilmenizi isteriz ki hiç bir şekilde sitemizde reklam içerikli bir spam e mail uygulaması mevcut olmamakla birlikte eğer incelerseniz sitemizde Google adsense dahil Rsss sistemi dahil hiç bir reklam ve yazılarımızın başka yerde yayımlanmasına yönelik bir çalışmamamız yoktur. Olmayacaktır da. Bunun nedeni bağımsız olarak alternatif bir edebi anlayış ve bakış açısına sahip insanların ve onların ürünlerinin bir araraya geldiği bir grup olmamızdan kaynaklanmaktadır. Bu nedenle sitemiz bir çok sitenin aksine para kazanma amaçlı bir site değildir.Bu yzüden reyting pagerange gibi deger sistemleri bizm için önemsizdir. Ayrıca sitemize üye bulunan üyelerimiz çogu seçkin kişilerden oluşmuştur. Fakat takdir edersiniz ki herkesi denetlememiz imkansızdır.Bu nedenler itibariyle siteniz yada başka bir siteye asla dikkat çekme amaçlı hiç bir katkımız yoktur .Bizler bu tip şikayetleri ciddiye alıyoruz ve almaya devam ediyoruz.
Tüm bunlar ışığında son zamanlarda farklı sitelerde farklı bölümlere sitemizin adıyla yazan kullancılar olduğu bilgisi bizimde elimize geçtiği için budurumdan rahatsız olmaktayız. Fakat bu durumda yapabilecek hiç bir seyimiz olmadığını üzüntüyle bildiriyoruz. Yani herhangi bir yazına yorum yazan bir kişinin bizim sitemiz oldugu gibi sizin sitenizin adını vererek böylesi bir yorum yapması engelenebilecek bir durum değildir. Yapmanız gereken şey sitenizin güvenliğini artırmak ve yapılan yorumlardan onay istemek olabilir.Kaldı ki bu tür reklam içerikli yorumları silerek de kısa vadede çözüme ulaşabileceğinizi düşünüyoruz.
Birkaç siteden gelen böylesi şikayetlere böyle bir çözüm yolu sunmak dışında yapabilecek bir seyimiz yok ne yazı ki. Lütfen bu kaynaklı yorum ve yazıları ciddiye almadan önce bahsettiğimiz çözüm yollarını deneyiniz. Umarım blogunuz veya siteniz bu bilgiler ışığında hayatına devam edebilir....
Sizlere düşün hayatınızda mutlu ve sağlıklı günler dileriz...
ilginize teşekür ederiz.
kayipruhlarkulubu ailesi adına Admin...
Lütfen bilgi için www.kayipruhlarkulubu.com adresindeki iletişim bölümünden irtibata geçiniz..

tıkla

¤ Son Raporlananlar ¤

¤ Sosyal Ağlar Zımbırtısı ¤

Facebook Profilim Aptal Twitter Bu Boş Rss Takip